• office [at] terakom.net
  • +359 56 800 390

Условия за ползване

С ползването на сайта на недвижими имоти Тераком-ЕС се съгласявате със долуописаните условия.

Този документ и условията за конфиденциалност определят ползването на този сайт. Ако не сте съгласни с тези условия, моля напуснете сайта. Недвижими имоти Тераком-ЕС си запазва правото да променя тези документи по всяко време и без предупреждение. Достъпвайки и ползвайки този сайт, Вие се съгласявате и обвързвате с условията, описани в този документ.

Конфиденциалност
Тази политика за запазване на конфиденциалността на информацията е приложима по отношение на този сайт. Когато излизате от този сайт, приканваме Ви да се запознаете с политиката за запазване на конфиденциалността на информацията, която се отнася за сайта, който разглеждате. Ако не сте съгласни с тази политика за конфиденциалност в отношение на информацията, умоляваме Ви да не ползвате този сайт.

Връзки към този сайт
Забранено е създаването на връзки към този сайт без изричното съгласие на Недвижими имоти Тераком-ЕС. Връзките към него не трябва да използват техники, които да представят съдържанието му като свързано с Вашата организация. Забранено е вмъкването на лого или друг знак на търговска марка като част от връзка към този сайт без изричното писмено съгласие на Недвижими имоти Тераком-ЕС.

Съдържание на сайта
Съдържанието и функционалността на този сайт /включително текстове, графики, лога, икони, изображения, както и тяхната подредба/ се притежават изключително от Недвижими имоти Тераком-ЕС. Всички права са запазени, освен ако не са изрично преотстъпени от Недвижими имоти Тераком-ЕС
Разрешено е отпечатването и съхраняването на едно копие на съдържанието и функционалността на този сайт върху един компютър, единствено и само за вътрешна употреба, при условие, че съдържанието не се изменя по никакъв начин и всички бележки за авторски права и собственост на сайта бъдат запазени. Всяко друго копиране, изменение, възпроизвеждане и разпространение на информацията от този сайт (независимо за вътрешни цели или не и независимо с търговска цел или не) е забранено.

Забранено е копирането, изменянето, качването, свалянето, показването на трети лица с търговска цел или разпространението на код или съдържание от този сайт без изричното съгласие на Недвижими имоти Тераком-ЕС.

Информацията на този сайт може да бъде неточна или остаряла, визирайки цени и описания на имоти. Недвижими имоти Тераком-ЕС може да променя всякаква информация на този сайт по всяко време без предупреждение.

Отговорност
Информацията на този сайт е с общ характер и не адресира конкретни обстоятелства или изисквания. Съдържанието и функционалността се предлага каквато е и доколкото е налична без никакви изрични или допълнителни гаранции. Недвижими имоти Тераком-ЕС не поема никаква отговорност за точността, изчерпателността и полезността на съдържанието на сайта или всякаква информация публикувана на свързани сайтове или предлагана от трети лица.

Недвижими имоти Тераком-ЕС НЕ поема отговорност за никакви непреки, случайни или други загуби, предизвикани от или по някакъв начин свързани с употреба на информация от този сайт.

Информация от трети лица
Недвижими имоти Тераком-ЕС приканва да не се изпраща нежелана лична информация или друга конфиденциална информация. Всяка такава информация ще бъде смятана за неконфиденциална.

Отговорността на Недвижими имоти Тераком-ЕС относно нашите продукти и услуги се определя изцяло от споразуменията, с които те се предлагат.

Ние може да предлагаме връзки към уеб сайтове на трети лица и съдържание, което изглежда като част от този сайт, може в действителност да се предоставя от трети лица.

Недвижими имоти Тераком-ЕС